Bedrijfsprofiel

Marinco Survey, een adviesbureau op het gebied van scheepvaart en offshore-industrie, is in 1968 opgericht door dhr. Aristo Vallianatos. In de continu veranderende wereld van de scheepvaart zijn wij een constante factor. We geven onze klanten al meer dan vijftig jaar onafhankelijk technisch en operationeel advies. We hebben ons altijd voornamelijk gericht op een verbeterde inzet van de middelen en kwaliteiten van onze klanten. Nu we onze krachten in 2013 hebben gebundeld met Verschoor & Bras bv kunnen we iedereen nog beter van dienst zijn.

Doordat we zeer uiteenlopende expertisediensten aanbieden, kunnen we u adviseren en begeleiden bij allerlei obstakels en vragen waar u mogelijk tegenaan loopt. Op basis van onze grote ervaring hebben we een uitvoerige database opgebouwd met projectinformatie en standaardformulieren, waardoor efficiënte planning en rapportage mogelijk zijn. De laatste bevatten actuele en uitvoerige informatie, waardoor goed onderbouwde besluiten genomen kunnen worden bij lopende en toekomstige zaken.
We zijn trots op onze flexibiliteit en het feit dat we altijd snel in actie komen. Voorlopige rapportage aan onze klanten vindt meestal plaats binnen 24 uur na het eerste bezoek. We streven ernaar bij al onze projecten van toegevoegde waarde te zijn voor de organisatie van onze klanten.
Wij vinden professionaliteit en service van het grootste belang. We zijn nuchter en houden van aanpakken. Het is voor ons belangrijk dat we een goede naam houden bij onze klanten, managers en scheepswerven en reparatiefirma’s. Door feedback van klanten kunnen we de kwaliteit van onze diensten nog verder verbeteren.
Marinco is uw partner op het gebied van onafhankelijke taxaties en inspecties.